Werken op papier

ETSEN, TEKENINGEN EN AQUARELLEN

Mijn werken zijn uitgevoerd in diverse technieken: pen, rietpen, gewassen inkt en en grafische technieken. Bij aquarellen combineer ik graag de aquarelverf met tekenpen.
De onderwerpen vind ik in landschappen uit Nijmegen en omgeving en landen in en buiten Europa die ik heb bezocht en waar ik ter plekke landschappen heb geschetst en geaquarelleerd.

Een deel van de etsen bied ik, in overleg, te koop aan. Afhankelijk van de grootte zijn de prijzen inclusief passe partout 30 tot 100 euro, ingelijst 50 tot 150 euro. Neem hiervoor contact met mij op via het contactformulier.

Ik heb les in etsen gevolgd van Anton Homan in de jaren ´90, thans volg ik een cursus grafische technieken bij Caroline Koenders in het Centrum voor de Kunsten De Lindenberg te Nijmegen. Vanaf de jaren ´70 heb ik lessen in tekenen, aquarelleren en grafiek gevolgd van onder meer Louis G. Leroy, Gradus Verhaaf, Jenny Homan, Bart Elfrink en Jos van Gessel.

Exposities:
1997 Aula Radboud Universiteit
2005 Kerkje van Persingen (met Els Ruhe)
2007 Kerkje van Persingen (met Joop Slooff)
2009 Kerkje van Persingen (etsgroep van De Lindenberg)
2016 Galerie Lady Paula, Nijmegen
2017 Kerkje van Persingen (etsgroep Lindenberg) 

Maak een gratis website.